Softversko okruženje koje se koristi u tvrtkama danas je u mnogim slučajevima ključna odrednica organizacijske učinkovitosti. Za uspješno i brzo provođenje takvih projekata potreban vam je partner koji posjeduje tehnička znanja neophodna za razvoj softvera kao i vrhunsku stručnost i iskustvo u vođenju projekata te koji će projekt izvesti uz konkurentnu strukturu troškova.

Razlike između poslovnih okruženja zahtijevaju specifičan pristup softverskoj podršci.

Axians razvojne usluge u okruženju strateških platformi i područja:

 

 • Programski jezici
C#, Java, PL SQL, T-SQL, PHP
 • Razvojna okruženja
.NET Framework/Core, Xamarin, Spring Boot, Springframework, Hibernate
 • Web-tehnologije
ASP.NET, Core, MVC, SPA, Angular, Thymeleaf, Bootstrap, Servlets, HTML, JavaScript, VUE.JS
 • Web i aplikacijski serveri
Microsoft IIS, IBM WebSphere, Apache Tomcat, Oracle Weblogic, Kestrel
 • Baze podataka
Oracle, SQL Server, PostgreSQL, Redis, Oracle Exadata
 • DevOps
Gradle, GIT, Jenkins, Artifactory
 • Big Data
Apache Kafka, Elastic Stack, Kibana
 • Platforme
IBM FileNet, OpenText Documentum, Informatica PowerCenter, Oracle Warehouse Builder, Oracle ODI, IBM DataStage, SAP PowerDesigner, TFS ALM, Azure DevOps i Cloud Services
Naša rješenja

Izrada namjenskih poslovnih aplikacija i softvera

Axians raspolaže širokim portfeljem dokazanih alata kojima dizajniramo više modularna IT rješenja. Pružamo usluge razvoja softvera i aplikacija baziranih na najčešćim komercijalnim tehnologijama kao i na tehnologijama otvorenog koda.

Izrada namjenskih poslovnih aplikacija i softvera

Razlike između pojedinih poslovnih okruženja zahtijevaju specifičan pristup softverskoj podršci. Učinkovita integracija naših praktičnih vještina i iskustva iz različitih industrija omogućuje nam brzi razvoj specifičnog  softvera i aplikacija prilagođenih potrebama pojedinog kupca.

Namjenske i prilagođene aplikacije nisu skupe kao što mislite, a mogu vam ostvariti značajne prednosti u odnosu na gotova rješenja, osobito kad se radi o upravljanju poslovnim procesima i digitalnoj transformaciji.

 • Fraud management system (FMS)

  Otkrivanje ponašanja prevare u telekomunikacijskoj industriji.

 • Dunning management system

  Središnje upravljanje dunning akcijama za „loše platitelje“. Na temelju podataka iz naplate (fakture, plaćanja, grupe kupaca, ponašanje plaćanja, tarife, SOC-ovi, …) i definiranih pravila, sustav pokreće različite akcije protiv kupaca koji nisu na vrijeme platili račune (SMS upozorenja, pisma upozorenja, zabrane, suspenzije, deaktiviranja, prikupljanje dokumenata za kazneni progon).

 • Message gateway

  Message gateway [Pristupnik za poruke] (sučelje) između pružatelja sadržaja i telekom infrastrukture (SMS, MMS, naplata).

 • Local number portability gateway

  Number portability gateway [Brojevni prijenosnik] (NPGW, LSMS) orkestrira proces prijenosa brojeva za davatelja usluga telekomunikacija integrirajući njihove interne operacije s nacionalnim regulatorom za prijenos brojeva.

 • Central number portability database (CDB)

  Referentna baza podataka o prenosivosti brojeva (CDB) je usluga koja svim operaterima u zemlji služi kao jedini valjani izvor informacija o prenesenim brojevima. CDB predstavlja integriranu bazu podataka na koju su povezani svi operateri javnih telekomunikacijskih mreža i putem koje se sinkroniziraju svi zahtjevi za prijenosom. -> više

 • Axians CMS

  Axians CMS je Web Content Management rješenje specijalizirano za upravljanje news portalima i korporativnim portalima. Korisnici Axians CMS-a imaju mogućnost samostalnog upravljanja sadržajem i izgledom svog portala do najsitnijih detalja pomoću prilagođenog i funkcionalnog korisničkog sučelja i naprednog WYSIWYG editora.

 • Axians Catalog

  Web-rješenje za potpuno dinamično stvaranje i održavanje kataloga proizvoda neovisno o dobavljaču. Optimizirano za poslovna okruženja i velike primjene. Neovisna integracija platforme temeljena na web-uslugama.

 • Axians eCommerce

  Napredni eCommerce sustav temeljen na S&T CMS i Catalog proizvodima, za podršku online trgovinama, uz punu kontrolu definiranja ponude putem Axians Catalog proizvoda, vizualnog izgleda putem Axians CMS-a te napredne integracije s pozadinskim sustavima te sustavima online naplate.

 • Axians Elastic Stack

  Opsežno znanje o pretraživaču i analitici – Elasticsearch. Implementiran prilagođeni alat za indeksiranje dokumenata velikih razmjera. Implementacija tražilice prilagođenih web-stranica, zamjenjujući Googleovu uslugu pretraživanja. Iskorištena Kibana za naprednu analitiku dnevnika i upotrebe te izvješćivanje.

 • Sales & Marketing CRM

  Implementacija specifičnih poslovnih procesa. Briga o potencijalnim klijentima i upravljanje prodajnim prilikama, upravljanje računima, automatizacija marketinga. Integracija s Microsoft Officeom.

 • Axians DMS

  Napredan sustav za definiranje poslovnih procesa i pripadajućih dokumenata, integriran s Axians Catalog produktom koji omogućava potpuno fleksibilno definiranje procesa i strukture dokumenata.

 • S&T Timereporting

  Axians SaaS Product Alat za praćenje vremena i izvještavanje. Jednostavan za upotrebu, konfigurabilan i moćan. Niska cijena – plaćajte po korištenju. Optimiziran za timove i omogućena integracija s MS Teams. Izvorno rješenje u Microsoft Azure cloudu.

naša rješenja

Upravljanje dokumentima i informacijama

Enterprise Document Management (Enterprise Content Management)

Učinkovito upravljanje dokumentima i inteligentno upravljanje informacijama izazovi su s kojima se suočava gotovo svaka organizacija.
Arhiviranje, brza isporuka i brza razmjena informacija, digitalizacija procesa od dolazne pošte i računa do višerazinskih postupaka odobravanja i izrada složenih ugovora samo su neki od svakodnevnih zadataka koji zahtijevaju sustav za upravljanje dokumentima ili sustav za upravljanje sadržajem u poduzeću.

S&T u svojoj ponudi ima rješenja visokih performansi u području upravljanja dokumentima i poslovnim sadržajem, koja omogućuju učinkovitije i profesionalnije rukovanje dokumentima kao što su IBM Filenet i OpenText Documentum.

NAŠA RJEŠENJA

DWH & BI

 

Skladištenje podataka i poslovna inteligencija (Datawarehousing & Business Intelligence)

Prikupljamo, analiziramo i dokumentiramo poslovne zahtjeve i prevodimo ih u funkcionalne zahtjeve. Objedinjujemo veliku količinu podataka koji u bazu pristižu iz različitih izvora i pretvaramo ih u korisne informacije. Na temelju zahtjeva radimo dizajn i implementaciju ETL procesa. Kao pripremu za implementaciju skladišta podataka, radimo modeliranje podataka. Modeliranje podataka radi se uz pomoć pripremljenih modela za pojedinu industriju (ADRM modeli) ili temeljem zahtjeva korisnika.

 

Raspon rješenja
 • ETL sustavi koji se naslanjaju na različite baze podataka
 • dizajn i redizajn DWH sustava
 • implementacija DWH sustava
 • izrada izvještaja
 • automatizacija ETL sustava i izvještaja.
Prednosti za korisnika
 • Integracija podataka iz vanjskih i unutarnjih sustava omogućuje lakši pristup informacijama, a time i lakše donošenje odluka.
 • Veća kvaliteta, konzistentnost, čistoća podataka omogućuje izradu modela za predviđanje tržišta, određivanje KPI-jeva, planiranje rezultata itd., na temelju povijesnih podataka koji ne bi bili dostupni bez DWH.
 • Automatizacija sustava – minimizira potrebu za ljudskim intervencijama te maksimizira brzinu i kontrolu izvođenja vezanih procesa.

ŠTO NAS ODLIKUJE

TIM ISKUSNIH I CERTIFICIRANIH

konzultanata, arhitekata, programera i testera dobro upućenih u napredne web-tehnologije i razvoj mobilnih aplikacija.

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

s komercijalnim tehnologijama (npr. Microsoft) kao i tehnologijama otvorenog koda poput Elastic stack.

USPJEŠNO IMPLEMENTIRANI PROJEKTI

u enterprise okruženju s velikim brojem korisnika, skalabilna i interoperabilna rješenja, visokih performansi za CRM, CMS, DMS, i eCommerce potrebe.

DOBAR TEMELJ

Temelj naših projekata su vlastiti proizvodi Axians CMS, eCommerce, DMS, Catalog i drugi, u koje je ugrađeno naše dugogodišnje iskustvo na projektima raznih kompleksnosti.

CJELOVITE USLUGE

Naše usluge uključuju: analizu poslovanja, razvoj rješenja, integraciju s poslovnim sustavima, savjetovanje o korisničkom iskustvu, podršku razvojnom procesu te osiguranje kvalitete.

Potražite stručni savjet i tehnologiju za vaše poslovanje.

Slušamo vas i spremni smo vam pomoći.

Kontaktirajte nas.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.