IBM Power 10 stvoren za agilnost

IBM Power® pomaže korisnicima da brže odgovore na poslovne zahtjeve, zaštite  podatke od jezgre do oblaka i usmjere uvide i automatizaciju uz maksimalno povećanje pouzdanosti na održiv način. Power može modernizirati aplikacije i infrastrukturu s iskustvom hibridnog oblaka bez trzavica kako bi tvrtkama pružila agilnost.

 

 

Otkrijte IBM poslužitelje

IBM Power S1014

IBM Power S1014 je 1-socket, 4U Power10 baziran poslužitelj dizajniran za poslovna radna opterećenja na AIX, IBM i ili Linux.

 

Saznajte više

IBM Power S1022

IBM Power S1022 je poslužitelj s 2 utičnice, 2U, s više nego dvostruko većim brojem jezgri u usporedbi s poslužiteljima temeljenim na Power9, radna opterećenja mogu se konsolidirati na manje poslužitelja, smanjujući troškove licenciranja softvera, električne energije i hlađenja.

Istražite Power IBM S1022 →

IBM Power S1024

IBM Power S1024 je poslužitelj s 2 utičnice, 4U Power10 koji plaća samo ono što vam je potrebno i dijeli resurse na više sustava. Podaci su zaštićeni od kraja do kraja uz šifriranje memorije na procesoru, a vrijeme prekida rada svedeno je na minimum uz pouzdanost i dostupnost vodeću u industriji.

Istražite IBM Power S1024 →

IBM Power E1050

Rack server s četiri utičnice visokih performansi optimiziran za podatkovno intenzivne aplikacije i hibridne cloud implementacije

Istražite IBM Power E1050 →

IBM Power E1080

Projektiran za agilnost, IBM Power E1080 dizajniran je za sigurno i učinkovito skaliranje osnovnih operativnih radnih opterećenja i AI aplikacija u hibridnom oblaku.

Istražite IBM Power E1080 →

Preuzmite Power Servers e-book

Power Systems Scale-out poslužitelji su pristupačni, jednostavni za razvoj, energetski učinkoviti, poslužitelji za aplikacije, konsolidaciju ili samostalni poslužitelji za Linux, UNIX i IBM radna opterećenja. Ovi se Power Systems poslužitelji  lako  proširuju i integriraju u strategiju vašeg oblaka i AI, a istovremeno pružaju performanse i RAS potrebne za vaše kritične radne zadatke. Ovi  poslužitelji nude bolju cloud ekonomiju i sigurnost tvrtkama kojima treba manja ili scale out mogućnosti razvoja za podatkovno orjentirane aplikacije.

Preuzmite e-Book

Srušene su prepreke za postizanje vaših poslovnih ciljeva

Vrijeme je za rast vašeg poslovanja. Uz najnoviji hardver i softver, IBM Power10 poslužitelji pripremaju vaše poslovanje za budućnost.  Brzine računala sljedeće razine i povećani kapacitet pohrane pomažu tvrtkama da rade više, brže – za bolji uvid i performanse u organizaciji.

 

Razmišljate o kupovini? Obratite nam se s povjerenjem.

Potražite stručni savjet i tehnologiju za vaše poslovanje.

Slušamo vas i spremni smo vam pomoći.

Kontaktirajte nas.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zajednički cilj, osigurati korisnicima najbolje u klasi!

Axians posjeduje najvišu razinu partnerstva IBM Platinum Business Partner

 

Partnerstvo IBM-a i Axians-a ima vrlo čvrste korijene, a bazirane na bliskoj suradnji i zajedničkom djelovanju već dvadeset godina.

Zajednički cilj Axians-a i IBM-a je osigurati korisnicima najbolje u klasi čime će ispuniti njihove potrebe i pružiti im potrebnu podršku u obavljanju njihovog poslovanja.
Axians Hrvatska je jedan od najvećih IBM partnera u Hrvatskoj s velikim brojem realiziranih kompleksnih projekata kojima dokazuje svoju stručnost i opravdava povjerenje.
Platinum status je najviša razina partnerstva te jamči korisnicima najveću razinu usluge i stručnosti pri implementaciji IBM rješenja.