Axians je Check Point Premier Partner!

Izuzetno smo ponosni na naš Security tim!

Od 5. veljače 2024., Check Point je uveo novi način određivanja partnerskih statusa, a tvrtka Axians Hrvatska je zauzela prestižno mjesto među još druge dvije tvrtke u Hrvatskoj koje dijele ovaj Premier status  te je to ujedno i jedan od najvećih partnerskih statusa  Hrvatskoj.

Ovaj uspjeh potvrđuje našu izvanrednu stručnost i posvećenost u području  sigurnosnih rješenja. Kroz godine suradnje s tvrtkom Check Point, stekli smo duboko razumijevanje njihovih proizvoda i tehnologija.

Naši timovi su osposobljeni za pružanje najbolje tehničke podrške i implementaciju naprednih sigurnosnih rješenja. Uz našu stručnost i podršku, naši korisnici mogu biti sigurni da su njihovi sustavi zaštićeni od zlonamjernih napada i da se mogu usredotočiti na svoje poslovanje.

 

Axians kao Check Point Premier partner ima ključnu ulogu u zaštiti klijenata od zlonamjernih napada.

Evo kako možemo doprinijeti:

 

  • Duboko razumijevanje Check Point proizvoda:
    Naši stručnjaci imaju temeljito znanje o Check Point sigurnosnim rješenjima. To nam omogućava da prilagodimo i implementiramo najbolje prakse za zaštitu mreža i podataka.
  • Napredna tehnička podrška:
    Kroz našu suradnju s tvrtkom Check Point  imamo pristup stručnjacima koji mogu brzo reagirati na sigurnosne prijetnje. Pružamo hitnu tehničku podršku i rješavamo probleme kako bismo minimizirali rizike.
  • Implementacija sigurnosnih rješenja:
    Radimo s klijentima na implementaciji i konfiguraciji Check Point proizvoda. Ovo uključuje postavljanje vatrozida, detekciju i prevenciju napada, upravljanje sigurnosnim politikama i više.
  • Redovito ažuriranje i nadogradnje: Pratimo najnovije sigurnosne prijetnje i ažuriramo Check Point rješenja kako bismo osigurali da su naši klijenti zaštićeni od najnovijih napada.
  • Obuka i edukacija:
    Edukacija korisnika ključna je za uspješnu zaštitu. Organiziramo obuke za klijente kako bi se osposobili za upravljanje sigurnosnim rješenjima i prepoznavanje potencijalnih prijetnji.

Uz našu stručnost i podršku, klijenti mogu biti sigurni da su njihovi sustavi zaštićeni od zlonamjernih napada i da se mogu usredotočiti na svoje poslovanje.