Danas smo imali čast posjetiti našeg dugogodišnjeg korisnika, tvrtku Oktal Pharma, zajedno s gospodinom Elie Chaccour, Regionalnim direktorom u Veritas Technologies LLC. Razgovarali smo o ključnim izazovima i potrebama u digitalnoj transformaciji te inovacijama u području informacijske sigurnosti i upravljanja podacima.

 

🚀**𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗻𝗮 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶𝗷𝗮 𝗶 𝗶𝗻𝗼𝘃𝗮𝗰𝗶𝗷𝗲** Oktal Pharma je jedna od vodećih nacionalnih veledrogerija u Hrvatskoj koja više od 30 godina osigurava redovnu i kvalitetnu distribuciju lijekova, medicinskih proizvoda i ostalih proizvoda za očuvanje zdravlja ljudi ljekarnama, bolnicama, domovima zdravlja, laboratorijima za medicinsku biokemiju i optikama. Tvrtka kontinuirano ulaže u razvoj logističkih kapaciteta, tehnologije, procesa i zaposlenika prema zahtjevima farmaceutske industrije s ciljem pružanja što učinkovitije i kvalitetnije usluge korisnicima, partnerima i sudionicima u lancu opskrbe. Prepoznajući važnost digitalne transformacije za svoje poslovanje, kroz suradnju s Axians Hrvatskom, tvrtka je implementirala napredna rješenja za upravljanje podacima, osiguravajući sigurnost i učinkovitost u svakodnevnom radu. Inovacije su ključ za održavanje konkurentske prednosti.

🔒 **𝗜𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶𝗷𝘀𝗸𝗮 𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿𝗻𝗼𝘀𝘁** Gospodin Elie Chaccour istaknuo je važnost informacijske sigurnosti. Veritas Technologies LLC pruža napredna rješenja za zaštitu podataka i osigurava da tvrtke poput Oktal Pharma mogu pouzdano upravljati svojim informacijama. Axians Hrvatska je ponosan partner u ovom procesu.

🌐 **𝗣𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿𝘀𝘁𝘃𝗼 𝘇𝗮 𝗯𝘂𝗱𝘂ć𝗻𝗼𝘀𝘁** Axians Hrvatska je 360° ICT partner koji pomaže tvrtkama da budu uspješne. Naša stručnost i poznavanje vrhunskih tehnologija omogućuju tvrtkama da se usmjere prema budućnosti, rješavajući kompleksnost i osiguravajući održivu konkurentsku prednost.

 

Hvala Oktal Pharmi na srdačnom dočeku i g. Elie Chaccouru na dolasku u Hrvatsku te konstruktivnim i inspirativnim uvidima.
Veselimo se budućim suradnjama! 💼🤝