Izuzetno smo ponosni na naš VMware tim!

Sa zadovoljstvom javljamo da je tvrtka Axians Hrvatska postala  jedini VMware partner u Hrvatskoj koji je stekao prestižnu VMware Cloud Foundation Master kompetenciju!  🏆

Sa zadovoljstvom javljamo da je tvrtka Axians Hrvatska  postala  jedini VMware partner u Hrvatskoj koji je stekao prestižnu VMware Cloud Foundation Master kompetenciju.

Željeli bismo napomenuti da je postizanje MSC VCF-a vrlo teško, dugotrajno i zahtijeva specifične vještine i reference korisnika. Ova kompetencija potvrđuje našu sposobnost da pružamo najkompleksnije usluge u oblaku i pomognemo našim klijentima da postignu najbolje rezultate.

Isto tako Axians Hrvatska je trenutno partner s najvišom oznakom VMware partnerstva Principal Partner .

Najviša oznaka partnerstva predstavlja priznanje za izvrsne prodajne rezultate, napredne tehničke kompetencije i sposobnost implementacije kompleksnih infrastrukturnih projekata.

Axians Hrvatska već više od 20 godina godina implementira najzahtjevnija VMware rješenja za vodeće hrvatske tvrtke, neprestano radi na profesionalnom usavršavanju svojih zaposlenika, održavanju postojećih i usvajanju novih partnerskih statusa. Na taj način je uvijek prisutna u tržišnoj utakmici i uvijek korak ispred konkurencije.