Axians najbolji partner za sigurnost identiteta i tehnologije izdavanja vjerodajnica!

Prošli smo tjedan prisustvovali Partnership Wins 2024 Croatia u organizaciji Exclusive Networks, konferenciji koja je okupila predstavnike vodećih vendora iz svijeta cyber sigurnosti i srodnih tehnologija. Ponosni smo što smo prepoznati kao The Best Entrust Partner 🏆🌟

Axians surađuje s različitim tehnološkim tvrtkama kako bi pružio napredna rješenja i podršku. Naša dugogodišnja suradnja s Entrustom omogućila nam je da kroz više od 30 godina pružimo izvanredna rješenja u području sigurnosti identiteta i tehnologije izdavanja vjerodajnica.
Ova nagrada potvrđuje našu posvećenost kvaliteti, inovacijama i pouzdanosti.

Entrust je specijaliziran za rješenja vezana uz sigurnost i identitet. Njihov portfelj obuhvaća različite aspekte, od fizičkih vjerodajnica (kao što su financijske kartice, putovnice i osobne iskaznice) do digitalne autentifikacije, certifikata i HSM-ova (Hardware Security Module).

Axians vam može pomoći na sljedeće načine:

  • Implementacija te integracija rješenja:

Pomažemo korisnicima u implementaciji te integraciji Entrustovih rješenja. To uključuje postavljanje sustava za izdavanje vjerodajnica, digitalnih certifikata i drugih sigurnosnih podsustava.

  • Savjetovanje i prilagodba:

Pružamo savjetovanje o najboljim praksama u vezi s identitetom i sigurnošću. Također možemo prilagoditi Entrustova rješenja kako bi odgovarala specifičnim potrebama korisnika.

  • Podrška i održavanje:

Osiguravamo kontinuiranu podršku i održavanje Entrustovih rješenja. To uključuje rješavanje problema, ažuriranje softvera i osiguranje da sustav ostane siguran i pouzdan.

 

Obuka i edukacija:

Možemo organizirati obuke i edukaciju za korisnike kako bi ih osposobili za učinkovitu upotrebu Entrustovih tehnologija.

Praćenje i sigurnost:

Pomažemo korisnicima u praćenju sigurnosnih događaja i upravljanju rizicima. To uključuje praćenje potencijalnih prijetnji i osiguranje da se sustav pravilno štiti.

 

Što je digitalna autentikacija?

Digitalna autentikacija je proces potvrde identiteta putem digitalnih kanala. Umjesto tradicionalnih papirnatih dokumenata, digitalni identitet omogućuje korisnicima autentikaciju na daljinu putem različitih digitalnih uređaja i aplikacija.

Želite znati više o digitalnoj autentikacji, vjerodajnicama i ostalim sigurnosnim podsustavima?