Čestitke Axians HPE profesionalcima! 🏆

Sa zadovoljstvom objavljujemo da iz godine u godinu potvrđujemo svoju izvrsnost i zadržavamo najviši partnerski status Hewlett Packard Enterprise, HPE Certified Platinum Partner!
HPE Partner Ready Program jedan je od najstarijih i najcjenjenijih u IT industriji.  Platinasta razina, koja je prvi put dodijeljena 2014. godine, stvorena je kako bi kupcima omogućila da rade s partnerom koji uistinu poznaje i razumije cijeli paket HPE proizvoda i rješenja te je sposoban isporučiti i implementirati najkompleksnija HPE rješenja prema najvišim mogućim standardima.

Ova prestižna titula potvrđuje našu predanost izvrsnosti i kvaliteti u suradnji s Hewlett Packard Enterprise (HPE) koja traje gotovo 30 godina. Kroz našu dugogodišnju suradnju, razvili smo duboko razumijevanje HPE tehnologija i rješenja, što nam omogućava da pružimo najbolju podršku našim klijentima. Kao Platinum partneri, imamo privilegiju pristupa najnovijim tehnologijama, prioritetnoj podršci i ekskluzivnim događanjima.

HPE Certified Platinum partnerstvo donosi niz prednosti za nas kao i za naše korisnike

Evo nekoliko ključnih koristi:
  • Prioritetna podrška: Kao Platinum partner, imamo pristup brzoj i prioritetnoj tehničkoj podršci od strane Hewlett Packard Enterprise (HPE). To nam omogućava da rješavamo izazove učinkovito i smanjujemo vrijeme zastoja.
  • Duboko razumijevanje HPE tehnologija: Kroz našu suradnju s HPE-om, razvili smo duboko razumijevanje njihovih proizvoda i rješenja. To nam omogućava da bolje savjetujemo naše klijente i prilagodimo rješenja njihovim potrebama.
  • Prvi pristup inovacijama: Platinum partneri dobivaju ekskluzivan pristup najnovijim HPE tehnologijama i inovacijama. To nam omogućava da budemo korak ispred u industriji i ponudimo najbolje moguće rješenje našim klijentima.
  • Marketinška podrška: Kao Platinum partner, imamo pristup marketinškim resursima i kampanjama koje podržava HPE. To nam pomaže da povećamo vidljivost naših usluga i privučemo nove klijente.
  • Obuka i certifikacija: HPE Platinum partneri imaju pristup obukama i certifikacijama koje nam omogućavaju da ostanemo informirani o najnovijim tehnologijama i najboljim praksama.

 

Portfelj Axians rješenja uključuje najbolje tehnologije vodećih svjetski poznatih proizvođača, a s HPE smo kroz 30+ godina realizirali veliki broj kompleksnih projekata.